KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. február 5., szombat

Ashley Carrigan: Bukott Angyal

Az utóbbi években gyakran olvasok internetes blogokban közzétett fanfic-eket, novellákat, regényeket. Nagyon sok igazán tehetséges íróra bukkantam, akik közül többen is eljutottak azóta a könyvkiadásig.
Az ilyen kincsek közül kiemelkedik egy valódi gyémánt, Ashley Carrigan. Egyik kedves facebook ismerősöm, Gloria Watson ajánlására kezdtem olvasni, és mit mondjak, lehengerelt, elvarázsolt, rabul ejtett a története. Ash folytatásokban közli a regényeit, immáron az ötödik résznél tartunk és még lesz egy befejező kötet. Minden este nagy izgalommal várjuk a többi törzsolvasóval a következő fejezetet, ha jól számolom (gyorsan megnéztem) október vége óta...

A történet egy  fiatal nőről szól, aki Mexicóban született, de már 8 éve New Yorkban él, sikeres kelme és divattervezőként. Angelina Del Castillo épp a 30. születésnapján döbben rá, hogy barátjával nem az igaz szerelem köti össze. Az egyébként orvos Howard gond nélkül kiteszi az autójából egy sötét környéken, miután végérvényesen összevesztek. Angie rémülten bolyong a sötét utcákon, nem ok nélkül, ugyanis szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, sőt a gyilkos őt is követni kezdi, de mikor utoléri, csak bámulja őt megbabonázva.
Később újra és újra összehozza őket a sors, és egyikük sem tudja tagadni, hogy több van köztük, mint futó vonzalom. A férfi sötét titkot rejt, ami nem maradhat örökre elzárva a lány előtt. Spoilerek nélkül nem lehet többet írni a sztoriról, el kell olvasni!!!

Eseménydús, fordulatos  cselekmény alakul ki a fejezeteket olvasva, sok-sok csavar, új szereplőkkel, erős és még erősebb vámpírokkal ismerkedhetünk meg. A leírások annyira valóságosak, érzékletesek, hogy borzongsz amikor kell,  futkos a hátadon a hideg, vagy épp elönt a forróság. 
Nagyon hiszek benne, hogy előbb-utóbb kiadásra kerülnek a könyvek, mert abszolút polcra valók.

Facebook rajongói oldal:  Ashley Carrigan

Borító: Sajnos még nincs, így a blogos borítót mutatom, ami nagyon eltalált.
 
Kedvenc karakter: Melkor, Udimu, Morwen.

Szárnyalás: A most divatos, tömegével kiadott vámpíros könyvek közül kiemelkedően egyedi stílusa van.

Mélyrepülés: Nincs mélyrepülés, a harcolós, véresebb jelenetek is rendben vannak.

Érzéki mérce: A vámpírok szerelmi élete szenvedélyes, a 16 éven felüli kategóriát javaslom.

Értékelés:














 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók